söndag 4 oktober 2009

Jag skriver inget idag ,,,

... i den här bloggen. Eller nästan inget i alla fall. Kolla in Björnholm i stället, med bilder och reflexioner som berör Stockholm! Och är du poetisk finsmakare bör du givetvis studera Björnpoesi!

Jo, förresten, om du är ledsen över utgången av irländska folkomröstningen så tänk på de byggnadstekniska påpekandet som gjordes i Den Heliga Skrift (Bibeln alltså) om att det är bättre att bygga sitt hus på "hälleberget" än på "lösan sand". EU är ett bygge på lösan sand, och sannerligen säger jag eder, ett häftigt oväder och skyfall kommer att sopa bort sanden och detta skändliga hus kommer att falla! För det är Europas folk som är sanden under byråkraternas hus, och när folket flyttar på sig ... krasch! Kanske händer det vid nästa jättekris?

Mohamed Omar försvarar åter al-Qudsdemonstrationen, får in en del goda poänger, men förstör (medvetet?) sedan det hela genom att försöka slå en kil mellan palestinierna och den svenska vänstern samt Palestinagrupperna här, och göra det palestinska motståndet till en islamistisk affär knuten till Iran. Precis vad såväl israeler som skäggen i Iran vill.

En lakritstomte som kallar sig Nordic Derwish har lagt ut bilder på alla deltagare i al-Qudsdemonstrationen på sin blogg. Ett jäkligt tveksamt tilltag eftersom han inte vet vad det är för människor som fotograferats. Hade han kunnat visa upp anställda på iranska ambassaden eller demonstranter som använde våld hade det väl varit OK, men människor som han inte vet något om ... skumt tilltag. Hade det inte varit på sin plats att visa bilder av de värre exemplaren bland motdemonstranterna, så alla bloggläsare kunnat se vilka som bar sig illa åt, kastade saker och såg allmänt skumma och elaka ut? Mohamed Omar har hotat med att dela ut bilder av lakritstomten vid moskéer (onödigt kanske, för det räcker med att titta på bloggen för att se hur han ser ut), och man kan undra om det här skall skruvas upp så att det verkligen blir våldsamt!

Just det, så var det: inte skriva något mer ....

Inga kommentarer: